BALIKESİR / SUSURLUK - 5 Eylül Anadolu Lisesi

GÖNÜL AYDOĞMUŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Gönül AYDOĞMUŞ 1969 yılında Balıkesir ili Susurluk ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı. 5 Eylül İlkokulundan sonra Susurluk Ortaokul ile birlikte 4 yıllık eğitimini 1986 yılında tamamlayarak Susurluk Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl yükseköğretim için Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Öğretmenliğini kazandı. 1992 yılında mezun oldu. Balıkesir- Susurluk İmam Hatip Lisesi’ne İngilizce Öğretmeni olarak atandı. 1993 yılında Üzeyir AYDOĞMUŞ ile evlendi. 1994 yılında Susurluk Anadolu Lisesi’nin açılması ile birlikte bu okulda İngilizce öğretmenliğine devam etti. Aynı okulda 22 yıllık öğretmenliğinin ardından 2014 yılında Müdür Yardımcısı oldu. 2017 yılında Susurluk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2020 yılı Eylül ayında Susurluk 5 Eylül Anadolu Lisesi’nde Müdür olarak çalışmaya başladı.  1 kız ve 1 erkek çocuğu vardır.